Οι τίτλοι τέλους μπήκαν για τα καλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σε 210 λεπτά η παρουσιάστρια έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Ιουλίου το γκράντε φινάλε. Θυμήθηκε μαζί μας και με τους περισσότερους συνεργάτες της από τα 15 χρόνια στον Alpha, τις καλύτερες στιγμές της. Έδειξε τα πρόσωπα της οικογένειάς της στους τηλεθεατές, έφερε όλους τους φίλους-συνεργάτες της στο πλατό και έριξε την αυλαία με μια φράση που της είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:
«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος».

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 30 χρόνια, για πρώτη φορά, δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μια συγκινητική εκπομπή, η οποία έκανε πολλούς να δακρύσουν.

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε όμως η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε τηλεθέαση 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%. Στο σύνολο το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που έπαιζε απέναντι  συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ το δυναμικό κοινό προτίμησε τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναλυτικά τα ποσοστά της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη

Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα συγκέντρωσε στο γενικό κοινό 17%. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκεντρώνοντας 16,8%, ενώ την τρίτη θέση πήρε η «Ελένη» με 13,4%. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή που πήρε τη νίκη, ήταν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%. Ακολούθησε η «Ελένη» με 15,4% και στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με 13,5%.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση και σε πρώτη φάση θα αναχωρήσει για την Άνδρο για να ξεκουραστεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις