Αυλαία έριξε εχτές η δημοφιλής δραματική σειρά εποχής που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού τόσο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, πολύ δε περισσότερο στα social media. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Θεοδοσία παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που είχε αφήσει στα πράγματά του ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ποιος διέπραξε τον φόνο του εξαδέλφου του. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

Η Δρόσω μόλις γέννησε και πρέπει να παραδώσει το μωρό της στον άντρα με τον οποίο το απέκτησε, τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της αδελφής της, Ασημίνας.
Οι εξελίξεις στο «Διαφάνι» καθήλωσαν τους τηλεθεατές και ξεσήκωσαν τους χρήστες του twitter που έβαλαν… «φωτιά» με τα απανωτά τους τιτιβίσματα.

Όπως και να έχει, το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες ήταν συγκλονιστικό και αυτό αποδεικνύεται και από την τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 40,9%, ενώ η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 47,3% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Στο δυναμικό κοινό (18-54), οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 36,2%, με την τηλεθέαση να ανεβαίνει μέχρι και στο 42,2% στο τελευταίο τέταρτο (00:00 – 00:14).

Και μπορεί το φετινό τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» να γράφτηκε εχτές Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια. Μετά το 151ο επεισόδιο η πλοκή θα μεταφερθεί χρονικά στο 1965.

Τα σπόιλερ μάλιστα που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν τους πρωταγωνιστές να κινούνται και εκτός Διαφανίου. Η Ελένη μετά τη σύλληψή της θα ξεκινήσει η διαδικασία της δίκης της. Γι’ αυτόν τον λόγο θα στηθούν και τα ανάλογα σκηνικά: Το Κακουργιοδικείο της Λάρισας, όπου θα γίνει η πρώτη δίκη της Ελένης Σταμίρη, αλλά και οι φυλακές στις οποίες θα οδηγηθεί στη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, και θα καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς Κυπραίος δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του.

Η Δρόσω αφού έχει δώσει το παιδί στους Σεβαστούς, έχει φύγει για την Αθήνα για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Όμως, καταλήγει σε ένα καμπαρέ – οίκο ανοχής στην Τρούμπα, έχοντας αλλάξει όνομα και κρύβοντας από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα. Η Ελένη προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να την εντοπίσει μέσα από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις