Συνάντηση από άκρως διαφορετικούς κόσμους είχαμε την περασμένη Κυριακή με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να συναντά τον γνωστό τράπερ Light, σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά από το Insta Story που ανάρτησε ο Light στο Instagram, ο Γιώγος Παπανδρέου είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και δέχτηκε με χαρά να ποζάρει μαζί με τον γνωστό τράπερ.

Μάλιστα, ο Light καθώς τραβούσε το insta story και πλησιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε “εδώ με το ορθόδοξο το παλιό το ΠΑΣΟΚ“, ενώ απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό του είπε “σας έφαγαν τα πολιτικά”. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος ήταν με casual ντύσιμο, φαίνεται να μην καταλαβαίνει ποιος είναι ο Light, αν και αυτό δεν τον πτόησε να ποζάρει μαζί του και με το φίλο του Light.

Ποιος είναι ο Light 

Ο Light (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ιωαννίδης, γνωστός και ως Yung Light ή Nero Greco) (Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 1995) είναι Έλληνας τράπερ, ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music. Τα τραγούδια του είναι δημοφιλή σε νεανικό κοινό . Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από την Κένυα, από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο “Nero Greco”, που μεταφράζεται ως “ο μαύρος Έλληνας”. Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών τότε ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Capital Music.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ SNIK, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Το 2017 έβγαλε το άλμπουμ *Primo*, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το τραγούδι του τίτλου,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.