Την ανησυχία της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εξέφρασε η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Μιλώντας μέσω skype στην εκπομπή «Alpha Παντού», τόνισε πως και τα παιδιά κινδυνεύουν από τον κορονοϊό. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο γιος της έχει άσθμα.

«Η μάσκα είναι σίγουρα κάτι το οποίο θεωρώ πως θα ταλαιπωρήσει αρκετά τα παιδιά. Όμως μπροστά στην υγεία δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι. Τα παιδιά εγώ δε νομίζω πως διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο. Πρέπει να τα προστατέψουμε. Υπάρχουν παιδιά τα οποία έχουν εκ γενετής θέματα.

Η Αγγελική Ηλιάδη με τον πρωτότοκο γιο της, Μπάμπη

Εμένα ο γιος μου ο μεγάλος έχει άσθμα. Που σημαίνει πως θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο σχολείο. Και με τη μάσκα του και να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Και σε αυτό θα πρέπει και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να βοηθήσουν πάρα πολύ. Νομίζω πως είναι ήδη προετοιμασμένοι» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, η Αγγελική Ηλιάδη είχε αποκαλύψει ότι διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό. Αποκάλυψε τη μάχη με την Covid-19 μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, αναφέροντας πως ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν καχύποπτη, τελικά κατέληξε να νοσήσει από τον κορονοϊό. Όπως δήλωσε η ίδια, το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, για να μην τα κολλήσει.

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στα social media.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις