Ματαιώνεται το διήμερο μουσικό φεστιβάλ που, διοργάνωνε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Λίμνη Μουσών. Όπως εξηγεί η ομάδα διοργάνωσης σε ανάρτηση της στο Facebook, η νέα αύξηση των κρουσμάτων δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου και μαζικού φεστιβάλ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τον Ιούλιο ανακοινώσαμε το Samano Festival το οποίο θα λάμβανε χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο “θείος” μας, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες όμως τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί – κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του – και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Όλοι εμείς, η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή του ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, εσάς για την στήριξή σας και τα media για την προβολή. Μέχρι να έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ όπως το ονειρευτήκαμε, δίνουμε ραντεβού στις συναυλίες των καλλιτεχνών που τόσο αγαπάμε!».

Η αντιπαράθεση Κουτσόπουλου – Μπαλάφα

Υπενθυμίζεται ότι για το Samano Festival δημιουργήθηκε η αντιπαράθεση του γνωστού σεφ με τον τραγουδοποιό, Λεωνίδα Μπαλάφα.

Πιο συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Μπαλάφας ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο μουσικό φεστιβάλ. Μετά από την ανάρτηση του για θεωρίες συνωμοσίας του κορονοϊού, οι διοργανωτές του Samano Festival και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να τον… κόψουν από το line up της διοργάνωσης. Ο τραγουδοποιός μάλιστα τάχθηκε ενάντια στην χρήση μάσκας, είπε ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό είναι του Gates, ενώ ανέφερε πως «όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήθηκαν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις