Έκπληκτη άφησε τη Μάριον Μιχελιδάκη, η ερώτηση που της έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας. Ο Μητροπολίτης ήταν καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Και προκειμένου, όπως είπε, να φτιάξει το κλίμα, που λόγω της πανδημίας, είναι ιδιαιτέρως βαρύ, της είπε:

«Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ; Μάριον δεν είναι το όνομά σας;» «Σεβασμιότατε, είμαστε στον αέρα…», του απάντησε η Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ ο Mητροπολίτης σημείωσε ότι θέλησε να ελαφρύνει τη διάθεση όλων. Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο χαρακτήρας της λαίδης Μάριον προέρχεται από το μύθο του Ρομπέν των Δασών και όχι από το μύθο του Εξκάλιμπερ.

Δείτε το απόσπασμα

Λίγα λόγια για τη Μάριον Μιχελιδάκη

Όπως γράφει η ίδια η δημοσιογράφος για τον εαυτό της:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα με ρίζες από Κρήτη που πάντα κουβαλάω. Σχολεία πολλά, ιδιωτικά και δημόσια, δεν κατάφεραν να μου κινήσουν το ενδιαφέρον για τα περισσότερα μαθήματα. Διάβαζα εξωσχολικά και έβλεπα ταινίες, ξενύχτια ατελείωτα με Ιταλικό νεο-ρεαλισμό. Μετά τις σπουδές της δημοσιογραφίας σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, η αγάπη για τον κινηματογράφο με οδήγησε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό και μικρή θητεία στην ελληνική υπηρεσία του BBC. Επιστρέφοντας, άφησα πίσω μου το ΣΚΑΙ όπου ξεκίνησα με την τηλεόραση κι έδωσα ένα βιογραφικό στην ΕΡΤ, με την υποσημείωση …μ’ ενδιαφέρει μόνο το σινεμά! Μάλλον με πήραν στα σοβαρά κι ακολούθησαν κάποια χρόνια με στήλες κινηματογράφου σε καθημερινές εκπομπές, ατελείωτα ταξίδια, συνεντεύξεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις