Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά του και συνήθως δεν δίνει αφορμή στους παπαράτσι να διαδίδουν φήμες, αλλά αυτή τη φορά «προδόθηκε» από τη δημόσια εμφάνιση του με τη νέα του αγαπημένη.  Πρόκειται για μία πολύ όμορφη μελαχρινή, την οποία ο φωτογραφικός φακός του «You» απαθανάτισε με τον Ντάνο στη συναυλία της Γιώτας Νέγκα στο Θέατρο«Αίθριον» στο Μαρούσι. To ρεπορτάζ αφήνει να εννοηθεί πως παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για την προσωπική του ζωή, το κορίτσι αυτό είναι η σύντροφός του, καθώς οι δυο τους «ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, μόλις ο Αγγελόπουλος αντιλήφθηκε τους φωτογράφους αντέδρασε αμέσως, ωστόσο το υλικό είχε ήδη εξασφαλιστεί και εντέλει δημοσιεύτηκε στο περιοδικό. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως το κορίτσι αυτό είναι ιδιαιτέρως κομψό και πολύ όμορφο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους άνδρες που έχουν κερδίσει μεγάλη μερίδα του γυναικείου κοινού. Η παρουσία του σε σίριαλ και ταινίες έχει αποσπάσει ποικίλα σχόλια, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να μη δίνει μεγάλη τροφή για σχόλια ιδίως με ο,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή.

Οι φήμες για την Εύη Ιωαννίδου 

Κκατά καιρούς ο γνωστός σε όλους Ντάνος, έχει χρεωθεί πολλές σχέσεις με την πιο πρόσφατη εκείνη με την Εύη Ιωαννίδου
Το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει μίλησε στην Φαίη Σκορδά για όλα όσα ακούγονται για την φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην νικητή του survivor Γιώργο Αγγελόπουλου την οποία όμως και αρνήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Όχι, δεν ισχύει. Με τον Γιώργο είχαμε επαγγελματική σχέση και αυτό ήταν όλο, μέχρι εκεί. Γενικότερα δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Θα έλεγα αν είχα κάτι, αλλά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο, το ξεκαθαρίζω», είπε βάζοντας τελεία στο θέμα, η Εύη Ιωαννίδου.