Λίγο πριν τελειώσει η σημερινή εκπομπή «The Booth» στο Open, η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα άρχισαν να αφαιρούν το μακιγιάζ από το πρόσωπό τους ζωντανά στον αέρα. «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ούτε στην Ιταλία, ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Αμερική!», είπε χιουμοριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Ο λόγος που οι τέσσερις οικοδέσποινες της εκπομπής αποφάσισαν να εμφανιστούν εντελώς φυσικές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή τους από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν και γι’ αυτό τον λόγο ξεκινάμε να αλλάξουμε λιγάκι» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με τη Σοφία Μουτίδου να συμπληρώνει: «Επειδή μας λέτε όλοι ότι είμαστε πολύ βαμμένες, θα έρθετε από Δευτέρα πιο κοντά στο αληθινό μας πρόσωπο…».

Η καλοκαιρινή εκπομπή του Open, με τις τέσσερις οικοδέσποινες που συζητούν με τους τηλεθεατές όλα τα προσωπικά θέματα που θέλουν να μοιραστούν στον αέρα, πρόκειται να συνεχιστεί από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 15.00, με κάποιες αλλαγές.

«Θα αλλάξει αρκετά η δομή της εκπομπής να ξέρετε» αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς συνέχιζε το ντεμακιγιάζ, ενώ η Σοφία Μουτίδου με το γνωστό σαρκαστικό της χιούμορ σχολίασε: «Εμείς βαμμένες θα είμαστε, αλλά λέμε να υποδεχτούμε τη Δευτέρα καθαρές.

Nα είστε ο εαυτός σας

Με λίγα λόγια θέλουμε να σας πούμε να είστε ο εαυτός σας, συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου. Στη συνέχεια μάλιστα κουβέντισαν για την ψεύτικη εικόνα των γυναικών και όχι μόνο στα social media, τα λάθος πρότυπα που προβάλλονται και γίνονται πολλές φορές εμμονή. Είναι δύσκολη η ισορροπία. Ειδικά όταν αυτές οι εικόνες κατακλύζουν τα μέσα. Ίσως σε κάνουν να ξεχάσεις τον πραγματικό σου εαυτό. Αλλά ισορροπημένα και συνειδητοποιημένα μπορείς να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι μόνο μία εικόνα. Μια κατασκευασμένη εικόνα.

Η αλήθεια της κρύβεται. Πολλές πλέον ακομπλεξάριστα βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποστάρουν τις φωτογραφίες τους όπως είναι αμακιγιάριστες, καθημερινές και αληθινές. Και ίσως έτσι σιγά σιγά δημιουργηθεί ένα πιο οικείο και πιο γλυκό timeline που να αντικατοπτρίζουν τους εαυτούς μας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις