Στο κρατητήριο βρέθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, ο Γιώργος  Μαυρίδης και οι συνεργάτες του. Αιτία ένα επεισόδιο που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό πως ο κ. Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Into the Skin» του Open ταξίδευε με άλλους 3 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσαν, ενώ φαίνεται οι αστυνομικοί να ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, στα οποία βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στο «Πρωινό», έγινε και νέο επεισόδιο. Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο, ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν, όπως και έγινε. Στη συνέχεια, τους παρέλαβε η Αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τους έχει διαμηνυθεί ότι αν δεν φύγουν σήμερα οικειοθελώς από το Μεξικό, θα αναγκαστούν να τους συλλάβουν, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους συνοδεύσει αστυνομικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να τους παραδώσουν στις ελληνικές Αρχές. Σημειώνεται ότι η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Μεξικό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται η αναχώρησή τους απόψε το βράδυ.

Επιστρέφει με εκπομπή τύπου «World Party»

Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα concept που γνωρίζει καλά και το οποίο θα θυμίζει έντονα «World Party», καθώς πρόκειται για μία ταξιδιωτική εκπομπή με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Θα παρουσιάσει τηλεοπτικά τις περιηγήσεις του ανά την Ελλάδα, ωστόσο το νέο στοιχείο έγκειται στο γεγονός πως ο ίδιος θα ασχολείται πέρα από τις ομορφιές της χώρας μας και με ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι θα μιλούν μαζί του on camera.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις