Ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη θα ”εισβάλλει” στη σειρά ”Άγριες Μέλισσες” και θα φέρει διαφορετική τροπή στα πράγματα. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα αποκαλύψει το ”βρώμικο” παρελθόν του Θωμά Κυπραίου και θα αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ”Στη Φωλιά των Κου Κου”, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολύ σύντομα, ο κόσμος θα δει την είσοδο και του καταξιωμένου ηθοποιού στη σειρά, Χάρη Σώζου.

Οι εξελίξεις στη σειρά

Σημαντικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές της σειράς, η οποία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε με τη δίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού, η οποία σταματά βίαια, μετά την κατάθεση του Θωμά για το φόνο του Γιάννου. Στο επεισόδιο της Τρίτης 29/9, ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς για την εν λόγω δολοφονία, και έτσι δεν καταλήγουν σε απολογία. Ο Παναγιώτης πνίγεται από τις τύψεις, καθώς αισθάνεται υπεύθυνος για το γεγονός. Ο Νέστορας δέχεται ”επισκέψεις” από δύο ασφαλίτες στο σπίτι του, οι οποίοι θέλουν να μιλήσουν με το Θωμά, για έναν κοινό γνωστό τους.

Η Δρόσω με την Ασημίνα, με τη σειρά τους, προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν και μοιράζονται μια δυνατή συναισθηματικά στιγμή, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ρήξη στη σχέση μεταξύ των δύο αδελφών ίσως να είναι αναστρέψιμη. Ο Μελέτης πείθει τον Κλεομένη να του πουλήσει τα κτήματα της Πηνελόπης, όμως ο τελευταίος έχει διαφορετικά σχέδια. Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη να του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί. Το ερώτημα, που θα απαντηθεί στα προσεχή επεισόδια, είναι αν θα αποκαλυφθεί το μυστικό για την ταυτότητα αυτού που κρύβεται πίσω από την ομολογία της Ελένης αλλά και το ότι η Θεοδοσία εκβίασε την Ελένη να παραδοθεί για το φόνο του Σέργιου.