Συγκλονίζει η μάχη της αγαπημένης ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι, η οποία διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η σταρ του Beverly Hills, 90210 αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε τη διάγνωση, για την οποία μίλησε δημοσίως τον Φεβρουάριο του 2020, έκλαψε και αξιολόγησε εκ νέου την ζωή της.

«Σκέφτηκα, “Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;”. Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», λέει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος» σημείωσε.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως Μπρέντα από τη σειρά Beverly Hills, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Μετά από μάχη δυο ετών, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της ήταν σε καταστολή. Ωστόσο, είχε τονίσει πως τα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν κρίσιμα, καθώς «ο καρκίνος επιστρέφει πάντα». Η Ντόχερτι είπε στη συνέντευξή της πως σκοπεύει να γράψει επιστολές ή να στείλει βίντεο στην οικογένειά της για μετά τον θάνατό της, αλλά ακόμη δεν το έχει δρομολογήσει.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου [Κερτ Ισβαριένκο] να ξέρει τι σήμαινε για μένα», είπε. «Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη», είπε. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Νιώθω πως είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια».

Εδώ με τον σύζυγό της, Κερτ:

View this post on Instagram

Then there’s us. Always.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις