Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, στα δημοσιεύματα που θέλουν την επαγγελματική της σχέση με τον Νίκο Μάνεση να περνάει κρίση. Πιο συγκεκριμένα, η «Ώρα για Μελέτη» στηρίζεται πια σε δύο στρατόπεδα. Άγνωστο αν θα οδηγηθεί προς διάσπαση το στοίχημα του ALPHA.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη. «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη».

«Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA. «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

Για δύο χρόνια στον Alpha

Η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή της «Μεσάνυχτα»  έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις ιστορίες ζωής που διηγούνται οι διαφορετικοί καλεσμένοι της. Με ανακοίνωσή του, ο Alpha τον Μάιο του 2020, γνωστοποίησε ότι η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει στο δυναμικό του καναλιού και μάλιστα η συνεργασία τους ανανεώνεται για τα επόμενα 2 χρόνια.

«Ο Alpha ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ξεχωρίσει στον τηλεοπτικό χώρο και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την ικανότητα που διαθέτει να αναδεικνύει τις ιστορίες αλλά και τους πρωταγωνιστές της ζωής μέσα από την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραμένει για τα επόμενα 2 χρόνια στην οικογένεια του Alpha επιβεβαιώνοντας τη δυνατή σχέση και την επιτυχημένη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ισχυρή προσωπικότητα και την διεισδυτική της ματιά, είναι μία «δυνατή φωνή» που εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εποχή».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις