Δύσκολες ώρες περνά η Sinead O’Connor, η οποία ικετεύει τους θαυμαστές της στο Twitter για βοήθεια, καθώς η αγοραφοβία της, την «αποκλείει» από την προσπάθεια αγοράς φαγητού. Η άλλοτε διάσημη ερμηνεύτρια, η οποία πήρε το όνομα Shuhanda Sadaqat, όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, αποκάλυψε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι η διαταραχή άγχους της έχει προκαλέσει «λιμοκτονία» καθώς φοβάται πολύ να φύγει από το σπίτι της, ώστε να αγοράσει φαγητό.

Η Sinead έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση και τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και πεθαίνω της πείνας».


Η Ιρλανδή τραγουδίστρια προσέθεσε ότι δεν είναι σε θέση να λάβει παραδόσεις φαγητού στο σπίτι. «Αυτή τη στιγμή ζω σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε το delivery φαγητού ή ειδών παντοπωλείου στο σπίτι δεν είναι επιλογή. Γι ‘αυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει για υπηρεσίες γευμάτων για άτομα με διαταραγμένη ψυχική υγεία που η ικανότητα αυτοεξυπηρέτησής τους είναι μειωμένη».


«Θα έτρωγα το γ@@@@@νο πόδι του Αμνού του Θεού», έγραψε σε τρίτη ανάρτηση στο twitter.


Η Sinead αργότερα αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι είχε βρει μια υπηρεσία για να της προσφέρει φαγητό: «Όλα καλά τώρα. Βρέθηκε υπηρεσία παράδοσης γεύματος. Είμαι χαρούμενη».
Η O’Connor αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι είχε αποφασίσει να εκπαιδευτεί ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης μετά την ακύρωση των εκπομπών της λόγω της πανδημίας COVID-19.  «Αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και χρόνια, δεν οφείλεται στον κορονοϊό. Ο τομέας στον οποίο θέλω να εργαστώ είναι η παρηγορητική φροντίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα χρόνια, η Sinead O’Connor ανακοίνωσε πως ασπάστηκε τον Ισλαμισμό και άλλαξε το όνομά της σε Shuhada, ευχαριστώντας τους μουσουλμάνους, μέσω Twitter, για την υποστήριξή τους. Περιέγραψε την απόφασή της ως «τη φυσική κατάληξη του ταξιδιού κάθε έξυπνου θεολόγου» και ανέβασε βίντεο στο οποίο ψάλλει την ισλαμική πρόσκληση σε προσευχή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις