Πάντα ήταν όμορφη η Adele, αλλά 5 χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία του album της ήταν εμφανώς αλλαγμένη. Αστειεύτηκε για αυτή την αλλαγή της και ενημέρωσε στους θαυμαστές της ότι “το άλμπουμ μου δεν τελείωσε” καθώς την φιλοξένησε η αμερικανική κωμική εκπομπή Saturday Night Live (SNL)


«Ξέρω ότι φαίνομαι πραγματικά πολύ διαφορετική από τότε που με είδατε τελευταία», είπε η 32χρονη, καθώς πήγε στη σκηνή.  Η Adele πρόσθεσε ότι ήταν «πολύ φοβισμένη» για να τραγουδήσει και να φιλοξενηθεί ταυτόχρονα το SNL.

Η 32χρονη στη διάρκεια της εκπομπής της έπαιξε και τον εαυτό της σε ένα σκετς σαν συμμετέχουσα στο Bachelor και την ακούσαμε να λέει: «Γεια, είμαι η Adele Adkins, είμαι 32 ετών. Μπορεί να με γνωρίζετε ως η τραγουδίστρια Adele. Είμαι εδώ γιατί είχα πολύ θλίψη στη ζωή μου. Πρώτα στα 19 και στη συνέχεια με τη διασημότητα στα 21. Και μετά ακόμη πιο πολύ στα 25 », είπε η Adele, αναφερόμενη στα άλμπουμ της. «Αλλά έχω μια πολύ καλή αίσθηση για τον Ben K (έπαιξε ο Beck Bennett). Είναι μόνο ένα βράδυ, αλλά θα μπορούσα ήδη να πω ότι είναι η αγάπη της ζωής μου».

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του σκετς, η Adele ξεκίνησε τυχαία να τραγουδάει τις επιτυχίες της, όπως το «Someone like you», «When we were young» και το «Hello». Η Adele φορούσε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο τόνιζε ιδιαίτερα τις αναλογίες της, και πραγματικά ήταν καλλονή.

Δες το βίντεο παρακάτω και τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.