Η Μία Καλίφα καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν επιστολικά ή διά ζώσης στα εκλογικά τμήματα, με τον δικό της τρόπο, που γρήγορα έγινε viral στο Instagram. Η γνωστή πρώην πορνοστάρ προτρέπει τους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με πονηρά υπονοούμενα, βογγητά και αναστεναγμούς.

«Σιχαμένα φρικιά είστε έτοιμα να ψηφίσετε για μένα; Δηλαδή όχι για μένα. Ας το πάμε από την αρχή. Σιχαμένα φρικιά, είστε έτοιμα να ακουστεί η φωνή σας στις φετινές εκλογές;», μονολογεί, ενώ το μουσικό χαλί παραπέμπει σε soundtrack πορνό.

«Ακολουθήστε τις οδηγίες μου για να ψηφίσετε και, αν έχετε ήδη έτοιμη την ψήφο σας, είμαι έτοιμη να την χτυπήσω. Ουάου, αυτή η ψήφος είναι τόσο μεγάλη και τρομακτική, αλλά ξέρω ότι ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε. Γιατί έχετε μελετήσει με την ησυχία σας τα θέματα και τους υποψηφίους. Τώρα πάρτε αυτόν τον μεγάλο, παχύ στυλό και γεμίστε τις τρύπες. Χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα ιδιωτικότητας αν το απαιτεί η Πολιτεία σας. Αγαπώ τους άνδρες που ξέρουν να χρησιμοποιούν προστασία. Όλες οι επιστολικές ψήφοι απαιτούν υπογραφή, ή έχουν ένα κενό στο εξωτερικό μέρος του φακέλου που πρέπει υπογραφεί. Σε κάποιες πολιτείες χρειάζεστε ακόμα και μάρτυρα. Είστε έτοιμοι να το κάνετε μπροστά σε ένα φίλο σας; »

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

«Ξέρω ότι ανυπομονείτε να ψηφίσετε, αλλά για να μάθετε πώς να το κάνετε στην Πολιτεία σας, πρέπει να επισκεφτείτε την σελίδα VoteVoteVote.com, για να δείτε ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες της πολιτείας σας. Βάλτε όλη την ψήφο σας μέσα και γλείψτε την για να κλείσει, για χάρη μου» συνεχίζει η 27χρονη Khalifa με καταγωγή από τον Λίβανο που έχει πολιτογραφηθεί στις ΗΠΑ.

«Δεν έχετε ψηφίσει; Είστε άτακτοι και θα πρέπει να σας τιμωρήσω. Αλλά πρώτα θα πρέπει να φορέσετε το παντελόνι σας και μία μάσκα και να πάτε να ψηφίσετε. Κάποιοι θα μπείτε και θα βγείτε μέσα σε λίγα λεπτά γιατί ψηφίζετε πρόωρα. Αυτό είναι καλό. Το λατρεύω όταν ψηφίζετε νωρίς. Έλα στο παραβάν, μωρό μου. Έλα στο παραβάν και ψήφισε για μένα. Ψήφισε για μένα μέσα στην κάλπη. Πέτα την ψήφο σου και γέμισε την κάλπη για μένα. Κάνε την φωνή σου να ακουστεί για τη Δημοκρατία! Ω θεέ μου!» καταλήγει φωνάζοντας στο βίντεο, κάνοντας αέρα με ένα καπέλο.    «Και να θυμάστε, μην βγάλετε φωτογραφία την ψήφο σας. Αυτό είναι το μικρό μας μυστικό. Το πολιτικά υπεύθυνο, βρώμικο μικρό μας μυστικό.»