Θετικό κρούσμα βρέθηκε στην ομάδα της εκπομπής J2US, με το πέρας του προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου για κορονοϊό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στους συντελεστές αλλά και στους συμμετέχοντες του σόου. Αναμενόμενη ήταν η ακύρωση της ζωντανής εκπομπής του Σαββάτου, αλλά και η προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα για όλα τα μέλη της παραγωγής και τους συμμετέχοντες.

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Κοκλώνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και μίλησε ανοιχτά για το συμβάν, αναφέροντας πως:

«Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ένιωσα ότι έχω κρυώσει οπότε ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα να γίνει νωρίτερα. Εγώ βγήκα αρνητικός και στα δύο που έκανα και στο μοριακό και στο rapid. Αυτό όμως δεν ισχύει για δύο άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα βγήκαν θετικά. Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν να προχωρήσουμε αμέσως σε δεύτερο τεστ όχι μόνο η ομάδα του Just. Ευτυχώς μείναμε μόνο σε αυτά τα δύο κρούσματα. Απόφαση δική μου και του καναλιού ήταν να μείνουμε όλοι σε αυτοαπομόνωση. Θα κάνουμε ξανά την Παρασκευή και τη Δευτέρα τεστ και αν βγουν αρνητικά το άλλο Σάββατο θα βγούμε κανονικά».

Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας πως:
«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον Covid-19 που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του Just The 2 Of Us, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε σήμερα θετικό στον κορονοϊό. Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του Just The 2 Of Us και μέχρι στιγμής είναι όλα αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών.

Ακολουθώντας, όμως, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες του show μπαίνουν σε κατ’οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 μέρες. Έτσι το live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barkingwell αλλά και εμένα προσωπικά η πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σας».