Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Alpha διέκοψαν πριν από μία εβδομάδα τη συνεργασία τους, όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο zappIT, με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού να ακολουθεί λίγες ώρες αργότερα. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η παρουσιάστρια κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά και είχε πολλά να πει.

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.

Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει και όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι.
Αυτό που βλέπατε στην εικόνα μου ήταν η οπτική κάποιου ανθρώπου που τη σέβομαι. Τα πάντα, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ…

Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Όταν τελείωσα το Globetrotters είχα και άλλες προτάσεις επαγγελματικές. Για να εμπιστευτώ τον Alpha, πάει να πει ότι δεν πήγα μόνο για το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι. Είχαμε συμφωνήσει τελείως διαφορετικά πράγματα. Εγώ πήγα για ζωντανό, το ξέρουν όλοι! Όμως, επειδή ήταν τέλος σεζόν, κάναμε το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι για να μην κάνουμε κάτι βιαστικό.

Δεν είχαμε συμφωνήσει, δεν είχαμε γράψει στο συμβόλαιο ότι θα πάω στο πάνελ κάποιας εκπομπής. Οπότε, πώς μου βάζεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μου κάνει πρόταση για το Happy Day; Αυτή η πρόταση ήρθε μετά το κόψιμο του Αντελίνα χτύπα το κουδούνι, αποκαλύπτει η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Και ξαφνικά, στο φινάλε, η Φαίη Σκορδά πέταξε μια ατάκα στον αέρα που άφησε την καλεσμένη της με το στόμα ανοιχτό. «Μαζί μας θα είναι και αύριο η Αντελίνα, έχω να σας πω!», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις