Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Κριός

Σήμερα θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να εστιάσετε στις ουσιαστικές πράξεις και όχι στα ανούσια λόγια. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κάνετε, θα υπάρξει θερμό ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα!

Ταύρος

Σήμερα κάπως πεισματική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα ελλοχεύει κίνδυνος ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας συγκατάβαση, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να απαλλαγείτε από ψυχαναγκαστικές σκέψεις ή επιλογές.

Δίδυμοι

Σημερινή μέρα θα ταράξει τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος ερωτικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας αντιδράσεις ή λοξοδρομήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Η μέρα θα φέρει ανοίγματα και νέες γνωριμίες μέσω social media. Καταφθάνει πρόταση που θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και γενικότερα την ερωτική σας πορεία.

Καρκίνος

Θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν διλλήματα ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.

Λέων

Οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν εσωτερική ένταση ίσως και κάποια συναισθηματικά μπερδέματα, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα τη συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας κατά συνέπεια και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να μην φορτώσετε τη σκέψη σας με ανυπόστατους προβληματισμούς, κρατήστε χαλαρή στάση.

Παρθένος

Η Σελήνη επηρεάζει ό, τι είναι μυστηριώδες και απαιτεί χρόνο. Αυτό όμως, μη σε κάνει μελαγχολική! Αν έχεις κάποιες ιδέες για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να κάνεις κάποιες αλλαγές σ’ αυτή, τότε ό,τι πεις θα είναι ουσιαστικό και το βάλει βαθιά μέσα του ο αγαπημένος σου. Η παθιασμένη καρδιά σου, μπορεί να χρειάζεται μια νέα διέξοδο. Για να το αντιμετωπίσεις, χρειάζεσαι χρόνο και απομόνωση.

Ζυγός

Για να εξελιχθεί η σχέση σου στο μέλλον, πρέπει να αποδεχτείς πως χρειάζονται σταθερά συναισθηματικά θεμέλια. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, θα ενθαρρύνεις περισσότερη αυθεντικότητα, αγάπη και πάθος στο δεσμό σου. Για ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι χρειάζεται διόρθωση, θα σου φανεί ευκολότερο αν συμφωνεί και η καρδιά σου.

Σκορπιός

Η ανιδιοτέλειά σου θα λειτουργήσει υπέροχα, ειδικά αν εντοπίσεις έναν τρόπο να κάνεις πιο ευχάριστη τη ζωή του εραστή σου. Μπορεί να έχει τα όριά του σχετικά με το βαθμό που αποδέχεται την υποστήριξή σου, αλλά οι διαισθητικές συμβουλές σου θα τον εμπνεύσουν και θα τον καθησυχάσουν. Δεν θέλεις να υποφέρει το ταίρι σου σιωπηλά. Πρόσφερε τη βοήθειά σου κι ετοιμάσου να απολαύσεις την εκτίμησή του.

Τοξότης

Η ευγνωμοσύνη θα βρει τον δρόμο της στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Βέβαια αυτό, μπορεί να μην έχει τη μορφή της «υλικής προσφοράς». Αλλά ο τρόπος που βρίσκεσαι πάντα δίπλα στο ταίρι σου, προσφέροντας την αμέριστη προσοχή σου, του θυμίζει πόσο σημαντικός είναι για σένα. Μπορείς να είσαι ο άγγελός του, με το να είσαι πάντα εκεί για αυτόν, με όποιο τρόπο μπορείς.

Αιγόκερως

Οι ελπίδες, τα όνειρα και οι επιθυμίες που έχεις για άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σημαίνουν πως πρέπει να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη θέση. Τα όνειρα που έχεις για το ρομαντικό σου μέλλον, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν φευγαλέες ιδιοτροπίες. Αυτό που συλλαμβάνει το μυαλό σου, μπορεί να το πετύχει η παθιασμένη καρδιά σου. Ίσως είναι καιρός να μετατρέψεις ένα μακροχρόνιο όραμα σε κάτι πραγματικό.

Υδροχόος

Η Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, αλλά μπορεί να παίξει ρόλο και στην ενίσχυση της υπερβολικής σου ενέργειας. Όσον αφορά τις ρομαντικές ή παθιασμένες αναζητήσεις σου, θα νιώθεις πως είναι «όλα ή τίποτα». Μη πιστεύεις όμως πως η πρόοδος της σχέσης σου, είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα. Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να συμμετέχει στις προσπάθειες. Αξιοποίησε στο έπακρο την ευαισθησία που προσφέρεται… αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Ιχθύες

Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να συνδεθείς με το ταίρι σου που προσπαθεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Ο εραστής σου, μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό για να σε βοηθήσει να βρεις το πάθος και την ενέργεια, για να τα αξιοποιήσεις όπως εσύ νιώθεις καλύτερα. Κάποιος φαίνεται να θέλει την ευτυχία σου. Το μόνο που ζητάει από σένα…είναι να είσαι ανοιχτόμυαλη.

Πηγή: astro-live.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις