Ο Ανδρέας Φουστάνος, επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Κατερίνας Νινιού, στην οποία και αναφέρθηκε στις πιο παράξενες πλαστικές επεμβάσεις που του έχουν ζητηθεί, αλλά και στην φιλοσοφία του σχετικά με τις αλλαγές που επιζητούν οι άνθρωποι.

Ο κύριος Φουστάνος υποστήριξε πως θεωρεί παράλογο την υποβολή στη διαδικασία μιας επέμβασης με απώτερο σκοπό να κάνεις καριέρα, τονίζοντας πως:

«Το να περάσεις από μια διαδικασία πλαστικής για να κάνεις καριέρα, το βλέπω παράλογο. Κι αυτό γιατί μπορείς να κάνεις πλαστική και καριέρα να μην κάνεις. Και έχει συμβεί αυτό» περιγράφει.

«Το πιο παράξενο που μου έχει τύχει είναι να έρθει άνθρωπος και να μου πει ”Θέλω να αλλάξω, δε μ’ αρέσει ο εαυτός μου”. Πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του πρώτα. Και συνήθως τέτοια προβλήματα έχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα. Έχουν ανασφάλειες ιδίως γυναίκες πολύ όμορφες».

Ο Ανδρέας Φουστάνος συμφώνησε πως οι γυναίκες έχουν την τάση να επιθυμούν να μοιάζουν με μοντέλα, και, μάλιστα, υποστήριξε πως καλλιεργείται συνεχώς αυτή η αντίληψη από εμάς τους ίδιους. Μάλιστα, τόνισε πως δεν δέχεται σε επισκέψεις πελατών να του δείχνουν ”δείγματα” μοντέλων και φωτογραφιών από το Instagram.

Σε πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση προχώρησε, γελώντας, όταν ερωτήθηκε εάν του έχει ζητηθεί από γυναίκες, επέμβαση που να μην γίνει αντιληπτή από τον…άνδρα τους:

«Μου έχει συμβεί! Έχω δύο παραδείγματα. Έκανε επέμβαση στήθους και ο άντρας της δεν το κατάλαβε. Τώρα τι να πω, δε ξέρω τι σχέσεις είχανε».

Ανδρέας Φουστάνος: Τι απαντά για τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του - Aftodioikisi.gr

Πετυχημένη επέμβαση για τον Ανδρέα Φουστάνο, είναι αυτή που «δεν καταλαβαίνει ο άλλος. Αυτή που καταλαβαίνει ο άλλος ότι κάτι έχεις αλλάξει, αλλά να μην καταλαβαίνει τι», ενώ σχετικά με τον ορισμό της όμορφης γυναίκας και τα χαρακτηριστικά της, δήλωσε πως του αρέσουν τα ωραία χέρια και τα ωραία πόδια. Παράλληλα, αναφορικά με τις επώνυμες γυναίκες, εξήγησε πως είναι δύσκολη η θέση του και δεν μπορεί να απαντήσει συγκεκριμένα για το ποια θεωρεί όμορφη.

Σχετικά με την Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως η τραγουδίστρια ποτέ δεν είχε την ”αγωνία” μήπως ο κόσμος θεωρήσει ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές λόγω της μεταξύ τους σχέσης, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την προτίμησή του σε νεότερες γυναίκες, απάντησε πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, κάνοντας, μάλιστα, παρέα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις