Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, στην πτέρυγα για τους πάσχοντες, λόγω του κορονοϊού. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ”Ευτυχείτε”, και σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας:

«Σόρρυ που δεν το σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κι εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να φτάσω να μπω στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτόν τον ”διάολο μέσα τους”. Θα σε πάρω όταν βγαίνει λέξη να τα πούμε». 

Κακή συγκυρία

Η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη τον ”χτύπησε” σε μια παραγωγική και δημιουργική φάση, καθώς βρισκόταν σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον νέα του εκπομπή ”Into the Skin”, η οποία θα σχετίζεται με αυτοτελείς ταξιδιωτικές ιστορίες, αλλά και αναφορές σε ιστορίες τατουάζ. Σύμφωνα με την περιγραφή της εκπομπής από την επίσημη ιστοσελίδα του Open TV:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του  πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες  που κρύβονται πίσω από αυτά!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους.

Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν.

Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν  σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις