Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε για τρίτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρωί του Σαββάτου 21/11. Ο 63χρονος αγαπημένος τραγουδιστής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή ”Καλύτερα δε γίνεται”, στην οποία και αποκάλυψε την μεγάλη χαρά του για τη γέννηση την κόρης του, αλλά και για τη ζωή του που πρόκειται να κυλήσει διαφορετικά, με στόχο να μπορέσει να την χαρεί για όσο περισσότερο γίνεται. Παράλληλα, δε δίστασε να αναφέρει πως η σύλληψη του παιδιού έγινε μέσα στην καραντίνα.

“Είμαι απλά πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Δεν ήμουν μέσα, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά. Να περιμένω το παιδί. Γέννησε φυσιολογικά. Το μωρό γεννήθηκε 3.650 και μου μοιάζει πολύ. Μόνο τα χείλη έχει της μητέρας της. Το λένε όλοι και η Κατερίνα. Το μωρό αυτό είναι μωρό καραντίνας. Και η σύλληψη του και η γέννηση του. Εύχομαι να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό”.

Κατόπιν πρόσθεσε: “Το δωμάτιο της είναι σουίτα. Αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο μόλις έρθει στο σπίτι. Γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 και θέλω να κάνω μια υγιεινή ζωή και να την χαρώ. Μην φύγω”