Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ”Direct”, του Τάκη Χατζή, στην οποία και αποκάλυψε πολλά για διαφορετικές πτυχές της ζωής του. Ο μουσικός συγκίνησε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, καθώς αποκάλυψε πως ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μητέρα του όταν διαπιστώθηκε πως είχε μείνει έγκυος, και, μάλιστα, λίγο αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο:

«Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Ήταν φυγόπονος. Μέχρι τα 11-12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας. Αυτό ήταν το πατρικό της μητέρας μου. Και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα, πήρα το όνομα του. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών».

Παράλληλα, μίλησε για τη μητέρα του και το πόσο σκληρά εργάστηκε, αλλά και το πως του στάθηκε στο πέρασμα των χρόνων:

«Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε ο πατέρας γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Έκανε τρεις δουλειές… Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου».

Σε συζήτηση…μεταξύ ανδρών, Σταρόβας και Χατζής μίλησαν για γυναίκες, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να ρωτά αυθόρμητα τον καλεσμένο του, πως μια γυναίκα σαν την σύντροφό του…τον ερωτεύτηκε:

«Είσαι μαζί με μια γυμνάστρια, την Άννα Σταθάκη. Πώς μια γυναίκα σαν και αυτή ερωτεύεται εσένα;» ήταν η ερώτηση του Τάκη Χατζή. Ο Σταρόβας απάντησε αμέσως: «Θα πω άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδησή της».

Σχετικά με το τι γυναίκες του αρέσουν, δήλωσε πως δεν του αρέσει όταν μια γυναίκα είναι πολύ γυμνασμένη, ενώ αποκάλυψε πως ώθησε τη γυναίκα του να πάρει…10 κιλά:

«Εγώ δε μπορώ την κουκλίστικη ομορφιά. Δε μπορώ τα γυμνασμένα γυναίκεια σώματα. Η σύντροφός μου φρόντισα να πάρει 10 κιλά όταν με γνώρισε. Είναι γυμνάστρια αλλά δεν κοπανιέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνει σε παιδάκια. Δεν είναι φέτες. Για μένα αυτό αποβάλλει όλη τη θηλυκότητα. Δηλαδή έτσι και δω γυναίκα με φλέβες, μπράτσα και κοιλιακούς δε μπορώ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις