Το The Crown έφερε περισσότερο από ποτέ τη βασιλική οικογένεια κοντά στο κοινό. Η τέταρτη σεζόν κυκλοφόρησε τα επεισόδιά της και μαζί με αυτά ήρθαν και οι νέες προσωπικότητες που περιμέναμε. Η ιστορία, στο σημείο που είχε φτάσει, εκ των πραγμάτων οδηγούσε χρονικά εκεί όπου ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε τη Lady Spencer που στη συνέχεια έγινε η πριγκίπισσα Diana .

Η «βασίλισσα στις καρδιές του κόσμου» έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει τη ζωή στο Παλάτι. Η σχέση του συζύγου της με την Camilla Parker σίγουρα δεν έκανε εύκολα τα πράγματα. Η πριγκίπισσα πέρασε μέχρι και περίοδο που κλεινόταν στο δωμάτιό της μη θέλοντας να δει κανέναν. Ώσπου στο τέλος ήρθε η ρήξη.

Ωστόσο ο Κάρολος, πριν την Diana είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες

Η πρώτη από αυτές ήταν η Anna Wallace, μία Σκωτσέζα κληρονόμος, η οποία αρνήθηκε να τον παντρευτεί, με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι ο λόγος πίσω από την απόφασή της ήταν ότι δεν ήθελε να έρχεται δεύτερη μετά την Camilla.

Η δεύτερη ήταν η Lady Amanda Knatchbull, δεύτερη ξαδέρφη του και εγγονή του Λόρδου Mountbatten. Η Knatchbull επίσης αρνήθηκε γιατί η πρόταση έγινε λίγο μετά τη δολοφονία του παππού της από την IRA και δεν ήθελε να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στα πυρά της βασιλικής οικογένειας στην ιδέα ενός πιθανού royal wedding.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις