Για το πως βιώνει την καραντίνα λόγω της πανδημίας, το εμβόλιο και αν προτίθεται να το κάνει αλλά και για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανάσιο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός δήλωσε πως ήθελε να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί τους, αλλά λόγω των μέτρων, αυτό δεν μπορεί να γίνει.

«Δεν έχω καταλάβει πως θα περάσω τα Χριστούγεννα. Είμαι Christmas person. Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου και να κάνω διανυκτέρευση; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά!», είπε η Μαρία Σολωμού.

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ “περίεργη” με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει πώς οι απόψεις που αναφέρθηκαν είναι αποκλειστικά και μόνο της Μαρίας Σολωμού και δεν απηχούν τις τοποθετήσεις της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός, πριν λίγο καρό σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν φοβάται να κοινωνήσει λόγω κορονοϊού, έχοντας τότε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις