Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς, εν μέσω εορταστικών ημερών και κλίματος, αποφάσισαν να υπενθυμίσουν ένα κομμάτι της φιλοσοφίας τους, που δεν είναι άλλο από την αγάπη και το σεβασμό για τη φύση. Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, μετρά πολλές αναρτήσεις και δηλώσεις σχετικές με την οικολογία, ενώ πολλάκις έχει παροτρύνει τους φίλους και φαν του να ακολουθήσουν έναν τρόπο ζωής που σέβεται περισσότερο την φύση και τα πλάσματα που ζουν σε αυτή.

Αυτή τη φορά, μαζί με την αγαπημένη του, Άννα Δημητρίεβιτς, κοινοποίησαν ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram, στο οποίο τραγουδούν τα κάλαντα με δικό τους τρόπο: στέλνοντας μηνύματα αγάπης, ειρήνης και σεβασμού στη φύση και τον πλανήτη. Το αγαπημένο ζευγάρι απεικονίζεται με καθημερινή ενδυμασία, σε ένα όμορφο πάρκο και τραγουδά:

«Περπάτα σ’ομορφιά / Περπάτα σε ειρήνή / Όλα μια οικογένεια / Όλα ιερά: Τα Ζώα τα Φυτά / Όλα ιερά: Βουνά και Θάλασσα / Όλα μια οικογένεια…», ενώ η λεζάντα της σχετικής ανάρτησης γράφει: «Να τα πούμεεε; Το τραγουδάκι που μου ζητήσατε να ξανακούσετε! Με αγάπη από εμένα και την Αννα».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι παντρεμένος με την Άννα Δημητρίεβιτς πάνω από 10 χρόνια και μαζί έχουν δύο κόρες, τη Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη, που γεννήθηκε το 2009.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις