Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media, με αιχμή μια σεξιστική φράση για τις γυναίκες που χρησιμοποίησε ο Chris Σταμούλης την ομάδας των Μαχητών, στο ριάλιτι Survivor, με αφορμή τις κοπέλες που βρίσκονται στην ομάδα των Διασήμων.

«Κάθε γυναίκα είναι σαν πυλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά ο Chris Σταμούλης.

Φυσικά από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν τα περιπαικτικά κι ειρωνικά σχόλια, ενώ έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επική ατάκα της Μαριπόζα για την ηλικία της Ταραμπάνκο

Εν τω μεταξύ, θέμα συζήτησης έγινε στο Survivor, στην ομάδα των Μαχητών, η ηλικίας της Κάτιας Ταραμπάνκο, με την Μαριπόζα να «πετά» επική ατάκα!  Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Σταμούλης άρχισε να «πειράζει» τον James Καφετζή για τις γυναίκες της ομάδας των Διασήμων.

«Γενικά με τον Chris κάνουμε αρκετή παρέα και έχουμε παρόμοιο χιούμορ κλπ. Οπότε με πειράζει και τον πειράζω πάρα πολύ και το πείραγμα τώρα ήταν για τις γυναίκες των διάσημων, οι οποίες είναι πολύ ωραίες», είπε ο James Καφετζής στην κάμερα.

Ειδικότερα, η κουβέντα πήγε στην Κάτια και πόσο χρονών είναι τελικά. «Τελικά πόσο χρονών είναι; Εγώ που την ρώτησε είπε 24 αλλά εγώ την έβλεπα στην εκπομπή που ήταν πριν και ήταν 26. Σε 7 χρόνια θα είναι καλή για τον Chris», είπε με την παίκτρια να λέει: «Ααα Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου θα είναι 22. Ανά δύο τρώει τα χρόνια».

Η ενόχληση της Αγγελικής Λάμπρη

Από την άλλη πλευρά, έχει διαμορφωθεί ένα περίεργο κλίμα στην ομάδα των Διασήμων.  Στην αρχή του επεισοδίου η Κάτια Ταραμπανκό ζήτησε από τους συμπαίκτες της στο Survivor 4 να συζητήσουν ένα θέμα που την ενοχλεί. Ειδικότερα ζήτησε από τους παίκτες να μην κάνουν φασαρία την ώρα που κάποιοι άλλοι κοιμούνται.

Ωστόσο αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε την Αγγελική Λάμπρη, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην κάμερα του Survivor 4, όταν αποκάλυψε την επίθεση που έκανε η Κάτια Ταραμπανκό στον Πάνο Καλίδη νωρίτερα το πρωί.

«Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στη φωτιά, ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει τη φωτιά. Έτυχε εκείνη την ώρα να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν είναι τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος προσπαθούσε να κόψει καλάμια. Η Κάτια σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας, που δεν ήταν ωραίο. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανε το πρωί γιατί θεωρώ έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της, το βρίσιμο δεν μου αρέσει. Τον Πάνο τον συμπαθώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Λάμπρη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις