Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά από επιδείνωση της υγείας της, χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM παρουσιάστηκε βραχνιασμένη και αρκετά ταλαιπωρημένη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (10/1) του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Λίγο αργότερα και αφού η ίδια παραδέχθηκε πως ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα, χωρίς ωστόσο να δηλώνει πως είναι κάτι σοβαρό, ανακοινώθηκε πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα των ”Διασήμων” στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της» εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να προχωρά σε λεπτομέρειες. Οι συμπαίκτες της ευχήθηκαν την γρήγορη ανάρρωσή της και επιστροφή στα αγωνίσματα, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι…γκρίνιες.

Συγκεκριμένα, o Γιώργος Κοψιδάς παρότρυνε τους συμπαίκτες του να στείλουν ευχές ανάρρωσης στην Κάτια, εστιάζοντας στο γεγονός πως πρόκειται για μια πολύ ”δυνατή” παίκτρια, η οποία φέρνει νίκες στην ομάδα. Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς, υποστηρίζοντας πως ελπίζουν να αναρρώσει σύντομα, χωρίς η επιθυμία τους αυτή να σχετίζεται με την αγωνιστική της ικανότητα. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βελλη φάνηκε να ενοχλείται με αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι δηλώσεις του θα έπρεπε να επιθυμεί την ανάρρωση του μοντέλου χωρίς να σχετίζεται αυτό με την ικανότητά της στα αθλήματα.

Την ίδια άποψη συμμερίστηκε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτη την τοποθέτηση του Γιώργου Κοψιδά, επισημαίνοντας πως οι ευχές για τα ”περαστικά” δεν θα έπρεπε να πηγάζουν από το γεγονός πως η Κάτια φέρνει νίκες. Παράλληλα, ανέφερε πως η Κάτια έχει εντυπωσιακή αντοχή, αποτελώντας την μοναδική παίκτρια που δεν έχει χάσει κιλά. Τέλος, εξήγησε πως πρόκειται για παίκτρια με θεαματική φυσική κατάσταση, χωρίς να έχει δώσει δείγματα κατάπτωσης της υγείας της, εκφράζοντας έκπληξη για την κατάληξη που είχε το περιστατικό, με την 24χρονη να μεταφέρεται στην κλινική.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις