Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν παιδί, για τον εγκλεισμό εν μέσω εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 και για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της.

Μίλησε για την πανδημία και όπως αποκάλυψε ακυρώθηκαν οι συναυλίες που είχε προγραμματίσει στην Ισπανία: «Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού».

Η Αρβανιτάκη, στη συνέχεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν παιδί, και κατά πόσο αυτή τη στιγμάτισε. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τόνισε: «Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι, έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω πως αν ζούσε,θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται».

Η γνωστή ερμηνεύτρια σχολίασε και τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, τονίζοντας πως είναι δύσκολες οι ισορροπίες ανάμεσα στην καλλιτεχνική πορεία και στην οικογένεια: «Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και, από εκεί και πέρα, τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρας-παιδιού. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, έγινα πιο σκληρή».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις