Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή ”Tik Talk” για τις ριζικές αλλαγές της ζωής του, την κατάθλιψη και την εποχή του ”Ντόλτσε Βίτα”, αλλά και την ευτυχία που αναζητά μέσα από τη φύση και η οποία δεν ήρθε μέσα από την επιτυχία και την οικονομική άνεση που γνώρισε κάποτε.

Για την καριέρα του και την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα, εξήγησε πως του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει δόξα και χλιδή, ενώ παράλληλα επισήμανε πως ένας χωρισμός του ”στοίχισε” εκείνη την περίοδο, μην επιτρέποντάς του να χαρεί την επιτυχία. Παράλληλα μίλησε και για την κατάθλιψη στην οποία οδηγήθηκε:

«Εγώ ξεκίνησα το 1987. Πήγαινα στη σχολή του θεάτρου. Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τότε που ξεκίνησα το 1993 κάναμε 2 εβδομάδες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο τώρα θέλουν δυο μέρες. Το κομμάτι της δόξας και της χλιδής, το έζησα. Τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Ντόλτσε Βίτα, είχα ένα μεγάλο χωρισμό. Και δεν χάρηκα την επιτυχία. Οκτώ χρόνια είχα τις μαύρες μου εξαιτίας ενός χωρισμού. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα».

Για την μεγάλη χρηματική άνεση και την πολυτέλεια, εξηγεί πως δεν του πρόσφερε την ευτυχία που εκείνος πίστευε:

«Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα. Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα».

Για την γυναίκα και τις δύο κόρες του περιγράφει:

«Ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα».

Ταυτόχρονα, ο αγαπημένος ηθοποιός υπογράμμισε την αξία της φύσης στην καθημερινή ζωή, ενώ τόνισε πως το να περπατά ξυπόλυτος τον βοηθά να αποτοξινωθεί και να διατηρηθεί υγιής:

«Ευγνωμονώ την οικονομική κρίση. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί σταμάτησαν τα λεφτά. Έχω χρέη όπως ο μισός πλανήτης. Κάνουμε ρυθμίσεις όπως όλοι. Οι φίλοι μου με λένε μοναχό. Περπατάω ξυπόλυτος χειμώνα καλοκαίρι. Η ενέργεια που παίρνω από τη γη με κρατάει υγιή. Γίνεται αποτοξίνωση. Έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τη φύση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις