Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το περιστατικό με τα δίδυμα αδέρφια στο πλατό της εκπομπής ”Στη φωλιά των Κου Κου”, με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, όταν σε ερώτηση αν έχουν συνευρεθεί με κοπέλα που πίστευε ότι ήταν ο άλλος αδελφός, απάντησαν καταφατικά και οι δύο. Μάλιστα, το περιστατικό προκάλεσε…γέλιο στους παρουσιαστές, ενώ στην πραγματικότητα οι δύο νεαροί ομολόγησαν μια εξοργιστική πράξη τους.

Ο σάλος που ξέσπασε πιθανόν να βοήθησε τους δύο παρουσιαστές να αντιληφθούν το λάθος τους, οι οποίοι απολογήθηκαν δημόσια στην έναρξη της εκπομπής την Τρίτη 19/1.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς. Γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς». Αμέσως τοποθετήθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου:

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη», υπογράμμισε.

Ο Κρατερός Κατσούλης ”έκλεισε” την δημόσια συγγνώμη τους, υποστηρίζοντας πως:

«Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις