Στην πρώτη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για το νέο έτος βρέθηκε η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας στο ”After Dark” για την εμπειρία της στην τηλεόραση, την σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, την επιθυμία της να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και το περιστατικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πριν κάποια χρόνια ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε ραντεβού. Ήμουν διαρκώς αγχωμένη με την εικόνα μου. Το ξεπέρασα με τα χρόνια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την φροντίδα της εικόνας της, ενώ για την επαφή της με την τηλεόραση ανέφερε: «Η τηλεόραση δεν ήταν η προτεραιότητά μου, προέκυψε από τα καλλιστεία. Το δοκίμασα σαν εμπειρία».

Κολακευτικό θεώρησε τον χαρακτηρισμό ”Μενεγάκη της Κρήτης”, ωστόσο πρόσθεσε πως «κάθε ένας από μας είναι μοναδικός. Είναι άδικο να τον συγκρίνουν. Την πρώτη φορά που το άκουσα αισθάνθηκα συστολή στην υποψία ότι μπορεί να το ακούει η ίδια».

Για το πολυσυζητημένο συμβάν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τοποθετήθηκε ευθέως, υπογραμμίζοντας:

«Κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή μου και είδε το απόσπασμα με blur θα πει ότι έκανα εκπομπή γυμνή. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Για μένα είναι μερικοί κανόνες απαράβατοι. Είναι χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα για οποιαδήποτε γυναίκα θα έπρεπε να προστατέψεις και τη γυναίκα και κάθε άνθρωπο και όχι να τον βγάλεις στα μανταλάκια. Ειδικά όταν προσπαθείς να παραπλανήσεις το κοινό. Αυτό είναι μεγάλο φάουλ για μένα. Με ενόχλησε ότι προσπάθησαν να προβάλλουν κάτι για να με ψέξουν, με πείραξε το γεγονός ότι ξεπέρασαν τα όρια. Για μένα θεωρείται λήξαν».

«Δεν θα μοιραστώ ποτέ στο Instagram προσωπικές στιγμές. Όταν υπερπροβάλλεται η ευτυχία είναι fake. Kαμιά φορά όταν προβάλλεις κάτι πολύ στραβώνει» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ για το ενδεχόμενο οικογένειας, υποστήριξε πως:

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και νιώθω έτοιμη. Πότε θα γίνω μάνα; Εύχομαι ο άνθρωπος που θα κάνω οικογένεια να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την Ιωάννα που θα με ξέρει όπως δεν με ξέρει ο κόσμος, το μέσα την ψυχή μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις