Ανατρεπτικό και ενδιαφέρον ήταν το χθεσινό (25/1) επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Τόσο οι αλλαγές στην ψηφοφορία, οι διαπραγματεύσεις για αλλαγές στην ηγεσία, αλλά και οι καβγάδες με αφορμή τις κατηγορίες για…κλοπή λαδιού, δεν άφησαν στιγμή τους τηλεθεατές χωρίς ενδιαφέρον.

Ένα μπουκάλι λάδι, το οποίο βρέθηκε από την Ασημίνα Ιγγλέζου, στάθηκε η αφορμή για κατηγορίες και καβγάδες. Το μπουκάλι χρεώθηκε στον Πάνο Καλίδη, ο οποίος μάλιστα έχει αλλάξει στρατόπεδο. Αυτό ήταν και το ζήτημα που προκάλεσε εντάσεις στη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των μπλε συζητούσε για τους αντιπάλους τους και για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, ο Κοψιδάς έχει φτάσει σε τέλμα, εκτιμώντας πως κάποιος άλλος πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας των κόκκινων. Μάλιστα προέβλεψαν πως νέος αρχηγός της ομάδας θα μπορούσε να είναι ο Κόρομι.

«Κάποιοι παίκτες βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα» υποστήριξε ο Κόρομι, αναφερόμενος στον Κοψιδά, ο οποίος και πήρε πάνω του το τελευταίο αγώνισμα και στο 9-9 οι κόκκινοι ηττήθηκαν.

Παράλληλα, ο τρόπος ψηφοφορίας αλλάζει, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος διευκρίνισε πως δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με το νικητή να υποδεικνύειyει το παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» σχολίασε.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι εκείνη που αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης, καθώς η πλειοψηφία της κόκκινης ομάδας της έδωσε 6 ψήφους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις