”Μπαράζ” αποκαλύψεων κατά του σκηνοθέτη Γιώργου Κιμούλη πραγματοποιείται μετά την δημόσια καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, σχετικά με την βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά του προς εργαζόμενους στον εκάστοτε θίασό του. Μετά την Φαίη Ξυλά και την Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε δημόσια για την τραυματική εμπειρία που βίωσε ως ηθοποιός παράστασης του Γιώργου Κιμούλη, υπογραμμίζοντας μάλιστα τον φόβο της ανεργίας που την διαπέρασε και την ”παρέλυσε”.

«Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου», αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός.

«Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα την συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. ‘Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά’ τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» περιγράφει, και κατόπιν προσθέτει:

«Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου. ‘Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο’, μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος» κατέληξε.

Παράλληλα η ηθοποιός αποτρέπει την σιωπή μπροστά σε τέτοια συμβάντα, σημειώνοντας πως πρόκειται για την κατάλληλη στιγμή να ακουστεί:

«Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Όταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις