Εξελίξεις, θετικές και αρνητικές, θα γνωρίσουν τα ζευγάρια του Διαφανίου Μιλτιάδης-Βιολέτα και Δούκας-Μυρσίνη, καθώς ένα διαζύγιο και ένας γάμος έρχονται να αναστατώσουν το Διαφάνι.

Αυτή τη φορά, ο Μιλτιάδης φαίνεται πως αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το πρόβλημα υγείας του και προσπαθεί να επανενταχθεί στο χωριό, ενώ όλοι τον στηρίζουν και τον βοηθούν στην δύσκολη αυτή επιστροφή. Η Βιολέτα, παρά το γεγονός πως της ζήτησε να χωρίσουν, παραμένει στο πλευρό του και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ο Μιλτιάδης πολύ σύντομα θα διαπιστώσει πως η Βιολέτα είναι ”βράχος” δίπλα του και θα αντιληφθεί πως θέλει να ζήσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής του. Έτσι, θα της ζητήσει να παντρευτούν, και όχι απλά να ξανασμίξουν. Η Βιολέτα καταενθουσιάζεται και δέχεται αμέσως την πρόταση του Μιλτιάδη, μιας που περίμενε την στιγμή αυτή πολλά χρόνια.

Η τελετή δεν θα αργήσει, με το χωριό να βρίσκεται στο πλευρό τους και να τους εύχεται από καρδιάς. Ωστόσο ένα αναπάντεχο γεγονός θα αποτελέσει μελανό σημείο της χαρμόσυνης περίστασης: ο Μιλτιάδης έχει ξανά οράματα, βλέπει ξανά τον Γιάννο στη διάρκεια του γάμου. Ανησυχεί, μα επιλέγει να μην το μοιραστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας και η Μυρσίνη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους, με τις διαφορές τους να μοιάζουν πια αγεφύρωτες. Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από την Μυρσίνη, είδηση που ταράζει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Από την πλευρά της η Σοφούλα δεν δείχνει να πείθεται από τις παροτρύνσεις των γονιών της να επιστρέψει σπίτι, ενώ ο ”μαραθώνιος” μεταξύ Βόσκαρη και Ελένη, σύντομα θα έχει νικητή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις