Γιαγιά θα γίνει η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανακοίνωσε η ίδια ενθουσιασμένη, αποκαλύπτοντας παράλληλα όχι μόνο το φύλο, αλλά και το όνομα του μωρού. Η κόρη της, Μαρίνα, που ζει στην Ολλανδία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η ίδια η εγκυμονούσα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram.

«Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι θα ήθελα να σας συστήσω τον Ettore. Μέχρι στιγμής είναι υπέροχος. Μου χάρισε πολλές ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, τώρα όμως είναι πολύ ήρεμος».

Την ανάρτησή της σχολίασε και η Πόπη Τσαπανίδου γράφοντάς της: «Ψυχή μου! (Αν ψάχνεις τις 🦋 ήρθαν σ εμένα τώρα! Μαζί με 🌻 στη ζωή και ακόμα μεγαλύτερη ❤ στην καρδιά μου. Γέμισε ο κόσμος μου 💫)».

Η Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζοντας τα χαρμόσυνα νέα έγραψε σε άρθρο της:

«Πάντα ονειρευόμουνα ένα μεγάλο τραπέζι! Στρωμένο με λευκά πιάτα και ψηλά ποτήρια, φαγητά και πίτες, κρασιά και γλυκά! Και γύρω γύρω τα παιδιά μου με τους συντρόφους τους, τα δικά τους παιδιά και τα συμπεθέρια» γράφει η ίδια σε άρθρο της.

«Και τώρα ήρθε η ώρα να το ετοιμάζω σιγά σιγά!» συνεχίζει και προσθέτει: «Διότι αγαπημένε μου αναγνώστη, έχουν προστεθεί ήδη πολλά μέλη στην οικογένεια αλλά τώρα… Τώρα έρχεται το καλύτερο! Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά». «Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται. Νοιώθω σαν να μην ”έκανε κανείς μωρό. Μόνο η Μαριώ το Γιάννη” που λέει και η παροιμία. Θέλω να βγω και να πιάσω από τους ώμους κάθε περαστικό που βλέπω και να του φωνάξω ”γίνομαι γιαγιά!” Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος!» αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου μεταξύ άλλων.Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και το φύλο, αλλά και το όνομα.

«Αγόρι είναι! Και με τους γονείς που έχει είμαι σίγουρη πως θα γίνει τρυφερός, ευαίσθητος, ενσυναίσθητος και ισορροπημένος άνθρωπος. Γι’ αυτό σου λέω! Κάναν καλό μαραγκό ξέρεις; Δεν επείγομαι, αλλά να οργανωνόμαστε για το τραπέζι που λέγαμε! Ο Ettore έρχεται! Το αγόρι μου! Ettore έλα στη γιαγιά, να σε ταϊσω το αυγουλάκι σου!» αναφέρει ακόμη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις