«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις στο καλλιτεχνικό στερέωμα για περιστατικά παρενόχλησης. Πιο αναλυτικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν επωνύμως στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, το οποίο έπαιξε το σχετικό βίντεο, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί, κατηγορούν γνωστό ηθοποιό για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Η καταγγελία από τις τρεις ηθοποιούς έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2021, από την πληρεξούσια δικηγόρο τους.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πλήθος καταγγελιών αναμένονται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις