Εν μέσω της θύελλας των αποκαλύψεων στο ελληνικό θέατρο, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχθηκε ότι σε κάποιες περιπτώσεις πήρε το ρόλο του θύτη. Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha το βράδυ της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2021, ομολόγησε ότι και ο ίδιος, «χωρίς να το καταλάβω ενδεχομένως ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα», βρέθηκε στη θέση του θύτη εκμεταλλευόμενος την προνομιακή του θέση.

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα» ανέφερε.

«Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και συγγνώμη αν έγινε».

Σε ερώτηση αν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, απάντησε:

«Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις