Το κανάλι του ALPHA στο νέο του πρόγραμμα έχει εντάξει και ένα νέο ριάλιτι, το «Battle of the Couples». Πάντως, τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζαν. Το κοινό μπορεί να αγαπάει το συγκεκριμένο είδος ψυχαγωγίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως βλέπει οτιδήποτε του παρουσιάσουν.

Κάπως έτσι, δεν έχει πείσει η συγκεκριμένη παραγωγή της late night ζώνης του που πλασαρίστηκε σαν «αδερφάκι» του «The Bachelor» και καταρρέει βάσει της τηλεθέασης, για ένα τόσο μεγάλο κανάλι.

Το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που το Survivor σάρωνε στο timeline των social media, το ριάλιτι σχέσεων του ALPHA κυριολεκτικά βρέθηκε στον πάτο, με τα νούμερα τηλεθέασης να καθιστούν σαφές πως ανάκαμψη δεν πρόκειται να υπάρξει.

Συγκεκριμένα, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τερμάτισε πρώτο με 34,5% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 32,5% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, το «Battle of the Couples» έμεινε τελευταίο με 3,6% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 3,7% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο. Κοινώς, πρόκειται για ένα… αποτυχημένο πείραμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις