Εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, το νυχτερινό κέντρο «Bella Vita Night Club», στην οδό Λιοσίων, λειτουργούσε παράνομα, κλειδώνοντας τους θαμώνες του μέσα στον χώρο και ανοίγοντας τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά τις 6, προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στα σπίτια τους «κάτω από τη μύτη» της Αστυνομίας.

Έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής, αποκαλύφθηκε η παράνομη «κορονοδιασκέδαση». Μέλη της ΔΙΜΕΑ ήταν ήδη μέσα στο κατάστημα ως θαμώνες και, την ώρα που άρχισε να «ανάβει» το κέφι, πραγματοποιήθηκε έφοδος από κλιμάκια ελεγκτών της ΔΙΜΕΑ και της ΕΛΑΣ.

Γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, μάλιστα, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, δεν δίσταζαν να κάνουν «guest» εμφανίσεις στο μαγαζί. Τα σχετικά βίντεο ανέβηκαν στο YouTube στις 7 Φεβρουαρίου από χρήστη, ο οποίος εμφανίζεται ως μάνατζερ. Μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook, μάλιστα, φέρεται να γίνονταν και τα καλέσματα για τις νύχτες διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο της οδού Λιοσίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις