«Είμαστε ακόμα μαζί», δήλωσαν σε μία από κοινού ανακοίνωσή τους η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez στο αμερικανικό περιοδικό People.

Η είδηση ότι το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έκανε το γύρο του διαδικτύου με τους εμπλεκόμενους να θέλουν να δώσουν τέλος στην όποια παραφιλολογία.

Άτομο του στενού τους περιβάλλοντος τόνισε ότι «ποτέ δεν χώρισαν, το συζήτησαν αλλά είναι ακόμη μαζί. Η αλήθεια είναι ότι περνούν από μία δύσκολη φάση αλλά δεν χώρισαν».

Η ίδια πηγή διέψευσε και τις «κακές γλώσσες» που ήθελαν τρίτο πρόσωπο να έχει εισχωρήσει στη σχέση τους και συγκεκριμένα τη Madison LeCroy, μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι του 2014, Southern Charm.

Αυτό το διάστημα η Λατίνα σούπερ σταρ βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο ο Rodriguez παραμένει στο Miami. Η επικοινωνία μεταξύ τους δεν είναι τόσο εύκολη ειδικά σε συνθήκες πανδημίας αλλά καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διαλύσουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε το φιλικό τους πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις