H 4η σεζόν για την αγαπημένη σειρά Cobra Kai ετοιμάζεται και οι φαν νοσταλγούν ένα παλιό ρομάντζο.

Στο The Karate Kid 2 του 1986, o Daniel LaRusso (Ralph Macchio) δεν συνέχισε τη σχέση του με την Ali Mills, τη γνωστή σε όλους μας Elizabeth Shue. To αναφέρει ο Daniel Son στο Δάσκαλο του Miyagi (Pat Morita) στην αρχή της ταινίας. Ταξιδεύοντας στην Οκινάουα της Ιαπωνίας ο La Russo θα ξεπεράσει τον χωρισμό του γνωρίζοντας την Κumiko (Tamlyn Tomita). H σχέση τους είναι σύντομη αλλά ο Daniel ενθαρρύνει την Kumiko να τον επισκεφτεί στην Αμερική. Η ίδια ήθελε να γίνει χορεύτρια – Δασκάλα χορού (ήταν το όνειρο της από μικρή).

Στον τρίτο κύκλο, πάνω από τρεις δεκαετίες αργότερα, οι δυο τους συναντιούνται και πάλι στα επεισόδια 4 και 5. Όταν βλέπει ο ένας τον άλλον, μετά από τόσα χρόνια, ο σκηνοθέτης μας δείχνει με χαρακτηριστικά πλάνα τη σχέση ανάμεσα τους. Η Kumiko από την πλευρά της αγγίζει την ψυχή του Daniel όταν του διαβάζει τα γράμματα που έγραψε ο μεγάλος Δάσκαλος του Miyagi (o Morita έχει φύγει και στα αλήθεια από τη ζωή το 2005, υπάρχει αναφορά στο όνομα του στον 1ο κύκλο). Συγχρόνως τον βοηθά στο να διασώσει την επιχείρηση του. Τον συστήνει στην αντιπρόεδρο της Doyoma (αντι για Toyota) η οποία είναι η γυναίκα που είχε σώσει μικρή ο LaRusso στον μεγάλο τυφώνα που είχε ξεσπάσει στο χωριό. Μία μέρα πριν την τελική αναμέτρηση του Miyagi με τον Sato. Μάλιστα, όταν συναντά την κοπέλα, εκείνη του λέει πολύ χαρακτηριστικά ότι όταν κάνεις καλό σε βρίσκει και το καλό (σκηνή με νόημα).

Επιστρέφοντας ξανά στο σήμερα, ο Daniel από την αρχή της σειράς Cobra Kai είναι παντρεμένος. Στα μάτια όμως των τηλεθεατών έχει ακόμα χημεία με την πρώην φίλη του. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τους φαν της σειράς να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι (Daniel – Kumiko) θα μπορούσε να είναι ξανά μαζί στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που έδωσε η Tamlyn Tomita (Kumiko) τον Φεβρουάριο στον Steve Varley, η ίδια παραδέχτηκε ότι πολλοί οπαδοί της σειράς θέλουν μία αναζωπύρωση της σχέσης της με τον Daniel (Ralph Macchio). Καταλαβαίνει το ενδιαφέρον που υπάρχει, συμπλήρωσε όμως ότι πρέπει να δουν που θα τους πάνε τα δύο σύμπαντα. Υπάρχει το σύμπαν του Karate Kid και το σύμπαν του Cobra Kai. H ίδια αγαπά όλους τους φαν που αγαπούν την ταινία και την σειρά.

H Tomita είπε ότι ο χαρακτήρας της μπορεί να έχει ακόμα συναισθήματα για τον Daniel, αλλά θεωρεί απίθανο να επιτρέψει στα συναισθήματά της (άραγε τί υπερισχύει στη ζωή;) να υπαγορεύσουν τις πράξεις της. Ανέφερε ότι σε όλους επιτρέπεται να ονειρεύονται, να φαντάζονται και να ελπίζουν. Πολλές φορές κρατάμε και κρυμμένα τα συναισθήματά μας. Εάν όμως δεν ενεργήσουμε σωστά, οι πράξεις μας θα έχουν συνέπειες. Και αυτό μπορεί να αναστατώσει τη ζωή του Daniel αναφερόμενη στο ρόλο της στη σειρά. Η ίδια εκτιμά το κοινό που απολαμβάνει την ιδέα της επανένωσης Daniel – Kumiko αλλά πρέπει να σεβαστούν την ιστορία. Την ιστορία των δημιουργών Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. Ιδιαίτερα ηθική η Τamlyn Tomita (όπως και ο ρόλος της) τονίζει ότι όλοι πρέπει να τιμήσουν τους χαρακτήρες. Η ίδια είπε ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε μελλοντικές σεζόν και επικοινωνεί συχνά με τους δημιουργούς. Πρόσθεσε ότι πάντα υπάρχει μία πόρτα ανοιχτή από την παραγωγή και η ίδια είναι σε θέση να γράψει και να στείλει ένα κείμενο για κάποια σκηνή. Αυτό είναι και το Δώρο για αυτήν: Να μπορεί να ανοίξει αυτήν την πόρτα και ό,τι έχουν στο μυαλό τους οι δημιουργοί μαζί να το συνεννοηθούν.

Η σειρά Cobra Kai είναι από τις σειρές του Netflix που έχει αγαπηθεί πολύ από το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό. Πέρυσι ήταν στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των συνδρομητών μαζί με το Γκαμπί της Βασίλισσας. Τα μηνύματα που περνάει η συγκεκριμένη σειρά είναι πολλά. Οι αξίες και τα ιδανικά που τονίζονται δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν φίλο, μικρό ή μεγάλο. Είναι και Οικογενειακή σειρά.

Περιμένουμε με αγωνία και τον 4ο κύκλο!

 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις