Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο χωρίς να διστάσει να αναφερθεί και στον πολυσυζητημένο Αλέξη Παππά.

«Την απόφαση την πήρα στην τρέλα… Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός… Είναι παιχνίδι ψυχολογίας στο τέλος της μέρας και δεν είναι μόνο να είσαι καλός στα αγωνίσματα» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός… Είναι παιχνίδι ψυχολογίας στο τέλος της μέρας και δεν είναι μόνο να είσαι καλός στα αγωνίσματα. Εγώ και το περίμενα και δεν το περίμενα…

Ο κόσμος που συμπαθούσε εμένα και τον Τζέιμς θα έπρεπε να μοιράσουν τις ψήφους τους. Από τη στιγμή που ήταν να φύγω… έφυγα καλά. Δεν είχα την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων να με επηρεάζει» συμπλήρωσε.

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή η ίδια είπε: «Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος και ο Νικόλας είναι έξυπνος και ξεροκέφαλος άρα δεν ισχύει αυτό που λένε ότι κάνει ότι του πούνε οι άλλοι. Είναι άδικο αυτό. Αν συμπαθήσω κάποιον είμαι πολύ εκδηλωτική, σε βαθμό παρεξηγήσεως».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις