Ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη οι έντονες φήμες που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Πρόσφατο ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήθελε την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να έχουν έρθει πολύ κοντά αισθηματικά.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube που ξεναγούσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο νέο της διαμέρισμα όλη η προσοχή έπεσε επάνω σε ένα μικρό γατάκι που πέρασε από το πλάνο και πολλοί σχολίασαν ότι μοιάζει με το κατοικίδιο του καλλιτέχνη.

Ακολουθώντας τον ντόρο που προκλήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη σε νέο βίντεο αναφέρθηκε στα όσα έχουν ακουστεί αλλά η απάντησή της μόνο ξεκάθαρη δεν ήταν.

Για ακόμη μία φορά άφησε με την απορία τους φαν της λέγοντας μόνο πως «θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».

Το απόσπασμα από το το 18:30 και μετά:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις