Ακόμη ένα επεισόδιο της «Φάρμας» γεμάτο εντάσεις και μία αποχώρηση που στεναχώρησε τους παίκτες του ριάλιτι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (02/05). Ο Κώστας Γκρέκας και ο Βασίλης Μαντζουράνης μονομάχησαν σκληρά για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι. Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη και τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο youtuber Βασίλης Μαντζουράνης.

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία, με τα παιδιά χτίσαμε τη Φάρμα μας από το μηδέν, θα μου λείψει κάθε στιγμή, αλλά χαίρομαι που έζησα το μεγάλο κομμάτι της, έχει χαραχθεί σαν εμπειρία στη ζωή μου, τη βάζω στο top 5 των εμπειριών της ζωής μου. Η Φάρμα είναι μάθημα ζωής, γιατί εκτιμάς το κάθε τι, αυτό που θεωρείς δεδομένο. Θα συνεχίσω το youtube θα κάνω τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχετε δει» είπε ο Βασίλης Μαντζουράνης πριν αποχωρήσει. Μαζί του έχει τον «Γούντι» από την ταινία «Toy Story» που τον συντροφεύει σε όλα τα ταξίδια του. Ο Γούντι, είναι δώρο του κολλητού του και για αυτόν είναι σύμβολο φιλίας.

Οι παίκτες γλέντησαν με αφορμή το Πάσχα και έστησαν το δικό τους πάρτι με τη βοήθεια του επιστάτη της Φάρμας, Βασίλη Φιλίππου. Δεν έλειψε και η συγκίνηση από το επεισόδιο, καθώς οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με τους δικούς τους ανθρώπους. Λίγο πριν το αγώνισμα αποχώρησης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Μαντζουράνη και η ατμόσφαιρα στον αχυρώνα ήταν ηλεκτρισμένη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις