Ο Ατζούν Ιλιτζάλι με την απόφαση του να παρατείνει το survivor για ακόμη ένα μήνα έβαλε… αυτογκόλ στο δικό του προϊόν. Η συγκεκριμένη του απόφαση προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις, μιας και προκάλεσε την οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή,  η οποία είχε ως αποτέλεσμα και το να χαθεί η πρωτιά στην τηλεθέαση.

Μάλιστα, στον ΣΚΑΪ έχουν έντονη δυσαρέσκεια με την τακτική που εφάρμοσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει τους παίκτες για την παράταση της διάρκειας του παιχνιδιού, με ποσά ανάλογα της δυναμικής και της εμπορικής αξιοποίησής τους, με αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο ηχηρό… χτύπημα από την αποχώρηση του Τζέιμς. Πλέον όλο το βάρος πέφτει στο να μεταπεισθεί και να παραμείνει στο ριάλιτι ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο… κολλητός του James βρίσκεται στο νοσοκομείο, μιας και είναι τραυματισμένος, ενώ περιμένει και το τι θα αποφανθούν οι γιατροί, για να δουν εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί εκ νέου ή όχι.

Πάντως, πέρα από το εάν θα πάρει το ΟΚ των γιατρών θα πρέπει και ο ίδιος να ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης ή εάν εν τέλει θα ακολουθήσει των δρόμο του Καφετζή.

Όπως και να έχει, μέχρι στιγμής παραμένει εντός Survivor, με την παραγωγή του παιχνιδιού να συνεχίζει να κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει μια δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση που θα ρίξει στα τάρταρα την τηλεθέαση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η φυγή του Τζέιμς έφερε και πτώση στα νούμερα της τηλεθέασης, η οποία έχει αντίκτυπο και στα εμπορικά έσοδα του παιχνιδιού. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Ατζούν προσφέρει «ψίχουλα» ως επιπλέον αμοιβή, σε αυτούς που με τη συμμετοχή τους στο Survivor, του έχουν προσφέρει εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις