Με εννέα ξεχωριστές εμφανίσεις συνεχίστηκε κι αυτήν την Κυριακή (23/5) το YFSF κι οι καλλιτέχνες έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Η εντυπωσιακή Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε για άλλη μία βΚυριακή τους αγαπημένους της κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες του show μεταμφιέσεων.

Έπειτα από την καθιερωμένη ψηφοφορία του «Your Face Sounds Familiar – All Star» ανάμεσα σε κριτές, παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, που ενσάρκωσε εκπληκτικά την Σωτηρία Μπέλλου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό την επόμενη Κυριακή

Μετά από αρκετούς μήνες μεταμφιέσεων κι εξαιρετικών ερμηνειών, οι τέσσερις που θα διαγωνιστούν στον τελικό για τη νίκη και προέκυψαν από την συνολική τους βαθμολογία από την αρχή του σόου, είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Η τετράδα του τελικού θα επιλέξει μόνη της ποιες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου θα ενσαρκώσει, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα χαρίσουν ανατρεπτικές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό κοινό,

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις