Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/6) η Μιμή Ντενίση. Στο εξομολογητήριο του «After Dark» έκανε ορισμένες αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων, το μεγάλο ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης σε συνεργασία τους στο θέατρο.

«Την μεγαλύτερη αμοιβή την ζήτησε ο Στάθης Ψάλτης μετά την επιτυχία της “Θεοδώρας”, στην πρώτη σεζόν. Δεν το δεχτήκαμε και δεν το κρατήσαμε κι ήταν πολύ κακό γιατί είχε τεράστια επιτυχία ο ίδιος. Αν σκεφτείς ότι αυτό ήταν το 1995 σε δραχμές, είχε ζητήσει 18 εκατομμύρια. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας θεώρησε ότι πρέπει να ζητήσει από τον παραγωγό, που δεν ήμουν εγώ, ένα τεράστιο νούμερο για να γίνει η παράσταση κι ο παραγωγός αρνήθηκε. Θεώρησε ότι πρέπει να γίνει έτσι, αλλά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και τον παραγωγό» είπε η Μιμή Ντενίση.

«Δεν αγχωνόμουν ποτέ για το ταμείο, όχι ότι δεν θέλω να πετύχει, δεν θα πω τέτοιο ψέμα, θέλω να σκίσει. Δεν βάζω στόχο το ταμείο. Στο θέατρο, είμαι η τελευταία που μαθαίνω για την προπώληση. Έχω δει σε πολλούς καλλιτέχνες την έπαρση. Και έχω δει το απόλυτο φτύσιμο του κοινού μετά από αυτό» είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις