Οι Unboxholics κατάφεραν να γίνουν τάση στο Twitter, κάνοντας ένα live stream με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων. Τι και αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με… influencers, οι οποίοι αυτοθαυμάζονται με τα likes και τους ακολούθους τους, αυτές τις δύσκολες ώρες φάνηκε ποια είναι η πραγματική δύναμη του ίντερνετ και πόσο χρήσιμη μπορεί να γίνει τελικά, όταν υπάρχει ανάγκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Unboxholics (@unboxholics)

Oι γνωστοί gamers που έχουν το δικό τους κανάλι στο YouTube το οποίο μετρά περί τις 871 χιλιάδες εγγραφές, τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον πιο πρακτικό τρόπο, για καλό σκοπό.

«ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE STREAM οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων! Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 23:45 στο Twitch των Unboxholics, μαζεύουμε χρήματα για να στηρίξουμε τις οικογένειες που μας χρειάζονται! Όλα τα donates (δωρεές) θα διατεθούν σε ειδικούς λογαριασμούς που θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του live stream! Το UH FAMILY γίνεται ξανά UH ARMY!» αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσαν το κοινό τους για το έκτακτο live stream οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Στο live stream που έκαναν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, οι gameres, οι gadgeτάκηδες και γενικώς όσοι παρακολουθούν του Unboxholics -που είναι κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας – κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300.000.

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος των social media τους αποθέωσε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αγάπης και ευχαριστώντας τους για την πρωτοβουλία τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις