Η καταστροφική φωτιά της Αττικής προκάλεσε τεράστιες ζημιές και στο τηλεοπτικό σπίτι που φιλοξενούσε τη «Φάρμα», το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Εξαιτίας της φωτιάς που έπληξε την περιοχή κοντά στον Αυλώνα κάηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της τηλεοπτικής παραγωγής με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να εξετάζουν τις εναλλακτικές περιοχές που θα μπορεί να ξαναδημιουργηθεί από την αρχή η «Φάρμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr τα προγραμματισμένα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν ήταν να ξεκινήσουν στις αρχές του Σεπτέμβρη, ωστόσο τώρα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό είναι αδύνατο να συμβεί χρονικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή χρόνο που θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα όσο και θα είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια για να ενταχθούν στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Το σίγουρο είναι πως αυτήν τη στιγμή, όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο και αφού έχει βρεθεί το μέρος που θα μπορεί να φιλοξενήσει τη «Φάρμα».
Στον ANT1 πιστεύουν πως το ριάλιτι -μετά τις τελευταίες εξελίξεις- θα είναι έτοιμο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού με καθυστέρηση από τον αρχικό σχεδιασμό δύο μηνών.

Kάποιοι άλλοι στο κανάλι θεωρούν πως η πρεμιέρα της «Φάρμας» θα είναι σωστό να γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως η νέα «Φάρμα» θέλουν να βρεθεί εντός της Αττικής και παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις