Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο Playmotion 2021 της Amita Motion, όπως ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό να συμβεί.

Στη συναυλία «θετικής ενέργειας» όμως, η Φουρέιρα δεν ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται μόνη της στην σκηνή. Όπως ανακοίνωσε και η ίδια στο κοινό, ο Mad Clip θα ήταν στο πλευρό της την χτεσινή ημέρα όμως η μοίρα είχε άλλη άποψη.

Δείτε στο 4:44 του βίντεο

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα για τον αγαπημένο της φίλο Mad Clip.

Οι δυο τους, συνεργάστηκαν αυτό το καλοκαίρι στο τραγούδι «Μπορεί». Το τραγούδι ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού. Η εκρηκτική ποπ τραγουδίστρια γνώρισε του τράπερ μέσω αυτής της συνεργασίας και οι δυο τους κατευθείαν έδεσαν και παρέμειναν φίλοι.

Η Ελένη Φουρέιρα, όλο αυτό το διάστημα μετά τον τραγικό θάνατο του τράπερ κρατάει χαμηλό προφίλ ανεβάζοντας ελάχιστα πράγματα για το συμβάν όπως αυτό εδώ το μήνυμα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει την συνεργασία τους «Μπορεί» η ίδια λύγισε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις